Η Domenica Group ανακοινώνει σήμερα νέες προσφορές για πολυτελείς κατοικίες της, ιδανικές για οικογένεια, στην περιοχή Μεσόγης στην Πάφο.

Πρόκειται για μοναδικές οικιστικές αναπτύξεις 2, 3 και 4 υπνοδωματίων που προσφέρουν όλες τις ανέσεις για κάθε αγοραστή. Οι εσωτερικοί τους χώροι είναι ιδιαίτερα ευρύχωροι με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά δίνοντας μια αίσθηση κομψότητας.

inner 47

Οι τιμές ξεκινούν από €230,000 + ΦΠΑ

2 x Υπνοδωματίων κατοικία από €230,000 + 5% VAT

3 x Υπνοδωματίων κατοικία από €260,000 + 5% VAT

4 x Υπνοδωματίων κατοικία από €290,000 + 5% VAT

LEARN MORE

Οι μοναδικές αυτές αναπτύξεις βρίσκονται σε μια ήσυχη τοποθεσία σε έκταση άνω των 35 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων. Έχουν εκπληκτική θέα στα γύρω βουνά, την ύπαιθρο της Πάφου και τη θάλασσα. Παρέχουν στους ιδιοκτήτες την δυνατότητα μετάβασης σε χρόνο λιγότερο των πέντε λεπτών σε σημεία ενδιαφέροντος στην πόλη της Πάφου, όπως το εμπορικό κέντρο, υπεραγορές, σχολεία, νοσοκομεία και πολυκαταστήματα.

inner 48

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό ακινήτων, για αυτό οι ενδιαφερόμενοι δεν πρέπει να χάσουν χρόνο. Οι επαγγελματίες της Domenica Group είναι στην διάθεση των υποψηφίων αγοραστών για οποιαδήποτε διευκρίνηση η πληροφορία χρειαστούν.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν άμεσα ραντεβού για μια πιο λεπτομερή παρουσίαση των έργων, από τους συμβούλους του κατασκευαστικού ομίλου, μέσω των  τηλεφώνων  26600700 99993055 ή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης:  info@domenicagroup.com

 

CONTACT US

Blog Articles